Group-13-Copy.png

Job marketing

De juiste kanalen inzetten om de juiste mensen te vinden

Waarom job marketing?

Job marketing is een effectieve manier om de juiste kandidaten te bereiken door vacatures te plaatsen op jobboards en door het inzetten van campagnes via social media en display advertising.  Onze specialisten monitoren en optimaliseren actiegerichte campagnes en bekijken welke kanalen de beste resultaten geven. Wij hebben alle kennis in huis en doen geen aannames maar maken beslissingen op basis van data. Zo weet je zeker dat je budget op de juiste manier wordt ingezet. 

Jobboards

Jobboards zijn dé verzamelplek voor werkzoekenden om de juiste baan te vinden. Er zijn verschillende soorten jobboards: meer generieke maar ook niche jobboards of regionale jobboards.

Wij zorgen ervoor dat jouw vacature op alle geschikte jobboards komt te staan zodat jouw vacatures een zo groot en relevant mogelijk bereik hebben.

Google for jobs

Google for jobs is een databank met verschillende vacatures en biedt de ideale kans om je vacatures onder een grote groep onder de aandacht te brengen. 

Wij helpen je Google for jobs optimaal in te zetten zodat jouw vacatures opvallen. Door dit proces te automatiseren en optimaliseren behalen we gegarandeerd de beste resultaten.

Social media recruitment

Door te adverteren op verschillende social media platformen zoals Instagram, Facebook, en LinkedIn brengen we jouw vacatures onder de aandacht van zowel actief werkzoekenden als latent werkzoekenden. 

Door heel specifiek te targeten op leeftijd, geslacht, regio en interesses, zorgen we ervoor dat de recruitment-campagne precies de juiste mensen bereikt op de relevante kanalen in alle fases van de candidate journey.

Display advertising

Via online display advertising zorgen we ervoor dat de juiste groep jouw vacatures ziet. Dit doen we door effectieve campagnes op te zetten die extra verkeer naar je werken-bij site genereren. Hierdoor kun je de juiste mensen aantrekken en aan je binden.

Met interactieve, op maat gemaakte banners bereiken we jouw ideale kandidaten via hun desktop of mobiele telefoon door heel precies te targeten op bijvoorbeeld regio, geslacht, leeftijd, interesses.

Zo gaan we te werk

Wij kijken precies naar wat jij nodig hebt op het gebied van job marketing en campagne-management. Daarbij houden we te allen tijde rekening met jouw wensen, budget en mogelijkheden. We komen altijd met een gefundeerd plan van aanpak zodat je precies weet hoe onze samenwerking eruitziet.

Waarom BW analytics voor job marketing?

Wij weten precies aan welke knoppen we moeten draaien om jouw vacatures onder de aandacht te brengen bij jouw beoogde groep kandidaten.

Slimme, actiegerichte campagnes voor jouw vacatures?

Stuur ons een bericht