Group-21.png

Strategie

Een gefundeerd strategisch plan om op de juiste manier te groeien

Waarom strategie?

Een bedrijf dat wil groeien, heeft nieuwe mensen nodig. Hierbij zijn planning, timing en het maken van de juiste keuzes cruciaal. Met onze strategische kennis kunnen wij dit proces opzetten, stroomlijnen en optimaliseren of zelfs voor je uit handen nemen. Wij voorzien jouw bedrijf van een recruitment-plan, leveren een op maat gemaakte roadmap waar jouw team mee aan de slag kan of we zorgen voor een totaaloplossing (RPO) met interim recruiters , ATS-integratie en automatisering. 

Strategisch recruitment-plan

Ons strategisch recruitment-plan is een van A tot Z uitgewerkt plan waarin wij alle stappen doorlopen die van belang zijn voor een succesvolle wervingsprocedure. In dit plan komen verschillende diensten samen en gaan we te werk volgens een vaste structuur. 

Zo kijken we naar de doelen en de capaciteit en stellen we deze doelen gelijk door de vraag en het aanbod te forecasten en lead-to-hire time te bepalen. Vervolgens maken wij een gefundeerde strategie op basis van zaken als website-analyse, doelgroepanalyse, candidate journey analyse en lead- en conversiegeneratie. Onze experts weten precies wat er nodig is om een doelgerichte recruitmentstrategie op te zetten. Aan het eind wordt die strategie zorgvuldig geëvalueerd en geoptimaliseerd indien nodig. 

Groeiplan

Ons groeiplan is een op maat gemaakt plan dat groei faciliteert. Het is de ideale optie voor snelgroeiende organisaties die een eigen recruitment-team hebben, maar hulp nodig hebben bij de verschillende onderdelen, of voor detacheerders en uitzenders met grote groeidoelstellingen die behoefte hebben aan een uitgewerkt plan.

Wij plannen en regelen het recruitmentproces voor jouw recruitmentteam van A tot Z om snelle groei mogelijk te maken.

Roadmap

Voor organisaties die het recruitmentproces in eigen hand willen houden, maar wel een gefundeerd plan van aanpak nodig hebben, kunnen wij een uitgebreide roadmap opstellen. In deze roadmap brengen wij stapsgewijs alle benodigde stappen in kaart om het juiste personeel aan te trekken en groei te faciliteren. Wij fungeren hierin als strategisch partner, die je de weg kan wijzen en kan bijsturen waar nodig. 

Recruitment proces outsourcing

Recruitment proces outsourcing (RPO) is ideaal voor organisaties die het volledige recruitmentproces uit handen willen geven.  Wij leveren een strategisch recruitmentplan, kwalitatieve leads, maar ook interim recruiters, ATS-integratie en automatisering om de capaciteit zo goed mogelijk te benutten. 

Zo gaan we te werk

Wij kijken precies naar wat jij nodig hebt op het gebied van strategie. Daarbij houden we te allen tijde rekening met jouw wensen, budget en mogelijkheden. Onze specialisten weten precies hoe zij tot de kern kunnen komen; zij hebben grootschalige interimprojecten aangepakt en/directiefuncties bekleed. Tijdens de intake wordt vrijblijvend het probleem geanalyseerd en komen wij met een advies en een plan van aanpak. Dit plan is altijd op maat gemaakt: wij denken eerst vanuit de klant en dan vanuit de oplossing. 

Waarom BW analytics voor strategie?

Door onze ervaring en expertise zijn wij jouw ideale kennispartner op het gebied van online recruitment. Wij leveren jouw bedrijf de juiste strategie om te kunnen groeien en nemen indien gewenst het recruitment-proces van A tot Z voor je uit handen.

Op zoek naar de juiste strategie om écht te kunnen groeien?

Vrijblijvende intake aanvragen