Ons verhaal

Wij vinden dat recruitment beter kan

Over ons

We komen vanuit diverse achtergronden en expertise. Sommige van ons hebben kennis en ervaring opgedaan bij bekende jobboards en marketingbureaus, terwijl andere weer meer ervaring hebben aan de commerciëlere bureaukant.  

Maar een ding hebben we allemaal gemeen, we zijn echte “NERDS”  als het gaat om marketing en automatiseringstools. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste technologische ontwikkelingen en vinden het geweldig om hiermee te mogen experimenteren en te spelen. Door onze eigen ervaringen te gebruiken, kunnen we vaak de beste keuzes maken voor onze klanten. 

We zijn enorm trots op het feit dat we onze klanten succesvoller hebben gemaakt in het aantrekken van personeel en het optimaliseren van het recruitmentproces. We hebben ervoor gezorgd dat er meer structuur en overzicht in het proces is gekomen, zodat ze zich konden focussen op wat ze het liefste doen: Groeien! 

We geloven in een persoonlijke aanpak en nauwe samenwerking om tot het beste resultaat te komen.

Dus, als je op zoek bent naar een team van “NERDS” om je te helpen bij het optimaliseren van je recruitmentproces, neem dan gerust contact met ons op. 

Beheer op basis van data

Wij doen geen aannames maar maken beslissingen en strategieën op basis van data. Zo kun je doelgericht te werk gaan met een stevige fundering.

Geautomatiseerde processen

Wij automatiseren recruitment-processen zodat er minder tijd verloren gaat en budgetten op een veel efficiëntere manier kunnen worden ingezet.

Return of investment

Jouw budget wordt alleen besteed aan zaken die daadwerkelijk zin hebben. En dat levert resultaat op: minder kosten maken met optimaal resultaat.

Een strategisch partner

Wij denken met je mee en zijn jouw strategisch parter bij elke stap. Wij gaan voor een langetermijn-samenwerking waarin je 100% van ons op aan kunt.

Eerlijke prijzen, transparante werkwijze

Wij bieden diverse diensten aan op het gebied van online recruitment zoals job marketing/posting, employer branding en campagne-management. Wij zijn transparant, hanteren eerlijke prijzen en garanderen de juiste leads.

Ons team

Dit zijn onze experts:

Remco

ATS & Recruitment automation Specialist

Ali

Campagnemanager Jobboards

Jelle

Accountmanger

Kayleigh

SEO Specialist

Arjen

Data scientist

Nadeem

Data Analyst

Partners waar we trots op zijn

Dit zijn onze klanten:

Hier zie je enkele van de klanten die ons naar tevredenheid hebben ingeschakeld.

Op zoek naar de juiste sollicitanten?

Wij regelen het met liefde