Ons verhaal

Wij vinden dat recruitment beter kan

Over ons

Al ruim 10 jaar zijn we als BW-Groep, actief in de recruitment markt. Met ons zelf ontwikkelde wervingsplatform voorzien we zowel grote organisaties als vooruitstrevende MKB-bedrijven van het juiste personeel en helpen we met het realiseren van de door hun gewenste groeitargets. Door onze kennis van automatisering en recruitment marketing hebben we alles in huis om organisaties te ontlasten met de processen omtrent personeelsbeleid. Zo kunnen we data-analyse, job marketing en campagne-management bieden van het hoogste niveau.  


Beheer op basis van data

Wij doen geen aannames maar maken beslissingen en strategieën op basis van data. Zo kun je doelgericht te werk gaan met een stevige fundering.

Geautomatiseerde processen

Wij automatiseren recruitment-processen zodat er minder tijd verloren gaat en budgetten op een veel efficiëntere manier kunnen worden ingezet.

Return of investment

Jouw budget wordt alleen besteed aan zaken die daadwerkelijk zin hebben. En dat levert resultaat op: minder kosten maken met optimaal resultaat.

Een strategisch partner

Wij denken met je mee en zijn jouw strategisch parter bij elke stap. Wij gaan voor een langetermijn-samenwerking waarin je 100% van ons op aan kunt.

Eerlijke prijzen, transparante werkwijze

Wij bieden diverse diensten aan op het gebied van online recruitment zoals job marketing/posting, employer branding en campagne-management. Wij zijn transparant, hanteren eerlijke prijzen en garanderen de juiste leads.

Ons team

Dit zijn onze experts:

Remco Adelaar

ATS & Recruitment automation Specialist

Ali Qodrat

Campagnemanager Jobboards

Jelle Mulder

Accountmanger

Kayleigh Derksen

SEO Specialist

Arjen van Geffen

Data scientist

Nadeem Arshad

Data Analyst

Partners waar we trots op zijn

Dit zijn onze klanten:

Hier zie je enkele van de klanten die ons naar tevredenheid hebben ingeschakeld.

Op zoek naar de juiste sollicitanten?

Wij regelen het met liefde