Group-20.png

Website & tech

Grip op het recruitment-proces door automatisering en slimme systemen

Waarom website & tech?

Een conversiegerichte werken-bij site is essentieel om de juiste kandidaten te bereiken en aan je te binden. Door middel van de beste recruitment software en geautomatiseerde processen zorgen wij voor een gestroomlijnd recruitmentproces waarbij je snel van lead-to-prospect naar lead-to-hire kunt gaan. Van het aansluiten van leadkanalen tot conversie-optimalisatie en alle koppelingen met jobboards: wij regelen het allemaal.

Werken-bij site

Een van de belangrijkste onderdelen van een wervingsstrategie is de werken-bij site. Dit is de plek waar je brandingstrategie tot uiting komt want het is hét visitekaartje van je bedrijf voor nieuwe kandidaten. Wij zorgen voor een conversiegerichte werken-bij site die staat als een huis. 

ATS-integratie (recruitment software)

ATS staat voor Applicant Tracking System. Het is specifieke software waarmee bedrijven, HR-afdelingen of recruiters de kandidaten in elke fase van het proces kunnen beheren. 

Wij kunnen onze doorontwikkelde tools implementeren in jouw ATS-systeem of je kunt gebruik maken van ons gefinetunede systeem. Denk hierbij aan AVG, automatische follow-ups, data-hygiëne en het gemakkelijk laten converteren naar plaatsing. Wij zorgen hierbij dat het conversieproces vloeiend verloopt zodat je zo snel mogelijk van lead-to-prospect naar candidate-to-hire gaat. 

Doordat jouw HR-afdeling met onze tools gerichter kan werken, kun jij sneller, makkelijker en goedkoper de juiste mensen vinden. 

Proces Automation

Wij zijn grote voorstanders van het automatiseren van processen. Want: als jouw recruiters of HR-afdeling minder tijd kwijt zijn aan selectie van grote aantallen ‘bad leads’, houden ze tijd over voor het daadwerkelijke contact met kandidaten. 

Door gebruik te maken van ons systeem zorg je ervoor dat de database direct wordt bijgewerkt. Ons weldoordachte slimme systeem, wat gebaseerd is op diepgaande zoekcriteria, matcht kandidaten automatisch met vacatures. Bovendien elimineert het systeem vooroordelen en maakt het keuzes op basis van vaardigheden. 

Website conversie-optimalisatie

Wanneer de beoogde kandidaten op je werken-bij site komen, ben je er nog niet. Het is namelijk ook zaak dat zij actie ondernemen. Kortom: je wilt een website die converteert. Om te bekijken hoe dit geoptimaliseerd kan worden, helpen onze experts met conversie-optimalisatie (CRO). Zij bepalen welke verbeterpunten er zijn en maken hiervan een rapport.

We doen onderzoek op basis van data en testen wat de bottlenecks zijn zodat jouw werken-bij website optimaal converteert.

Zo gaan we te werk:

Wij brengen in kaart wat jij nodig hebt op het gebied van website & tech en dan kijken we op welke vlakken je hulp nodig hebt. Wij kunnen alles omtrent de werken-bij site voor je uit handen nemen, of slechts enkele onderdelen. Wanneer je bij ons een aanvraag indient, krijg je binnen 24 uur advies op maat. We komen altijd met een gefundeerd plan van aanpak zodat je precies weet hoe onze samenwerking eruitziet. Onze experts zijn onafhankelijk en onze tarieven vooraf opgesteld en transparant.

Waarom BW analytics voor werken-bij site?

Wij helpen je bij alles wat je nodig hebt op het gebied van website & tech zoals een ijzersterke werken-bij site, de beste recruitmentsoftware, proces automation en conversie-optimalisatie. Zo vind je op een snelle, efficiënte en kostenbesparende manier jouw ideale kandidaten. 

Gebruik maken van onze slimme systemen?

Ontdek wat de mogelijkheden zijn