content-icon-new.png

Job posting

Alle ingrediënten voor ijzersterke, SEO-geoptimaliseerde vacatureteksten

Waarom job posting?

Nu de online informatiestroom steeds omvangrijker wordt, is het in het wervingsproces meer dan ooit van belang om goede vacatureteksten te hebben. Een vacaturetekst met de juiste zoektermen (SEO) is namelijk de eerste belangrijke stap bij het aanspreken van potentiële sollicitanten. Toch is dat geen garantie dat jouw vacature de juiste mensen bereikt. Wij ontwierpen een slimme technologie die gebruik maakt van semantische zoekterminologie. Zo bereik je met jouw vacatureteksten gegarandeerd de juiste mensen. 

Vacature-optimalisatie

Verzorgde, wervende en doelgroepgerichte vacatureteksten zijn onmisbaar om een goede indruk achter te laten bij jouw ideale kandidaat.

Onze tekstschrijvers weten wat er nodig is om jouw teksten te herschrijven en te transformeren tot krachtige, aanprekende teksten die opvallen tussen het grote online vacature-aanbod. Zij zorgen niet alleen voor teksten die de juiste informatie geven over je bedrijf, maar weten met de juiste tone of voice ook de gevoelige snaar te raken bij jouw beoogde doelgroep.

Vacatures schrijven from scratch

BW analytics zorgt niet alleen voor vacature-optimalisatie. Wij kunnen ook de volledige vacature(s) voor jouw bedrijf verzorgen.

Met onze kennis, expertise en vlotte pen, hebben wij alle ingrediënten in huis om de best mogelijke vacatureteksten te schrijven: teksten die opvallen, de juiste info bevatten en aansluiten bij de doelgroep waar ze voor bedoeld zijn. Dat zorgt niet alleen voor een grotere pool topkandidaten maar voorkomt ook dat ongeschikte kandidaten reageren, waardoor het selectieproces sneller en efficiënter verloopt. 

SEO- optimalisatie

Sterke, wervende teksten staan aan de basis van een goede vacature. Maar, net zo belangrijk is dat die vacature ook zichtbaar is voor een beoogde doelgroep. Daarom is bij job posting het gebruik van de juiste SEO-zoektermen een onmisbaar onderdeel voor een succesvol wervingsproces.

Bovendien is bekend dat SEO-verkeer goed converteert. Dit komt door de ‘search intent’ van de bezoekers: zij zijn actief op zoek naar bepaalde vacatures. Kortom: SEO is dé schakel tussen vraag en aanbod.  

Wij gaan hierin nog een stap verder: door gebruik te maken van semantische zoekterminologie kunnen we zeer gericht te werk gaan. En dat alles via een volledig geautomatiseerd proces: dat scheelt niet alleen tijd, maar ook veel geld.

Zo gaan we te werk

Wij kijken precies naar wat jij nodig hebt op het gebied van job posting: sterke teksten die een bepaalde doelgroep kunnen bereiken. Door gebruik te maken van semantische technologie kunnen we heel precies bepalen wanneer een tekst goed scoort. Dankzij onze automatisering is alles geregeld met een klik. Door het job posting-proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, kun je je budget optimaal inzetten.

Waarom BW analytics voor Job posting?

Onze copywriters zorgen voor ijzersterke SEO-geoptimaliseerde vacatures die opvallen bij jouw ideale kandidaten. 

Op zoek naar vacatureteksten die écht werken?

Stuur ons een bericht